Coronavirus - update 30 november 2022

Update 30 november 2021

Naar aanleiding van de persconferentie op 25 november 2021, aangaande de coronamaatregelen, heeft het bestuur gekeken wat dit voor gevolgen heeft voor onze vereniging. Ten opzichte van de vorige set aan maatregelen is het volgende veranderd:
- Op zondagen is de club geopend tot 17:00 uur. Alle bezoekers dienen in het bezit te zijn van een geldig coranatoegangsbewijs.
- De kleedkamers/douches blijven vooralsnog geopend, maar mogen na 17:00 uur niet meer worden gebruikt. Hier dien je ook in het bezit te zijn van een geldig coranatoegangsbewijs.

De volgende maatregelen blijven onveranderd:
- Op woensdagavond is de kantine voor horecadoeleinden gesloten.
- Op woensdagavond wordt van 1900u tot 2000u theorieles gegeven. Hierbij is de bar gesloten. Hierdoor moeten wij voldoen aan de regels die gelden in het onderwijs. Dat wil zeggen: het dragen van een mondkapje tot je op de plek zit en anderhalve meter afstand houden.
- Na afloop van de theorieles is er dus ook geen gelegenheid om te blijven hangen voor een hapje/drankje, dan kantine wordt dan gesloten.
- Vrijwilligers die bezig zijn met vrijwilligerswerk zijn ook buiten de vaste openingstijden welkom, voor zover zij daadwerkelijk bezig zijn met hun werkzaamheden als vrijwilliger (schoonmaak, onderhoud, etcetera). Gedurende hun werkzaamheden hoeven zij niet in het bezit te zijn van een coronatoegangsbewijs. Wel dienen zij zich aan de algemene maatregelen te houden.

Origineel bericht:

Beste leden,

Naar aanleiding van de persconferentie op 12 november 2021, aangaande de coronamaatregelen, is het bestuur op 15 november bijeen gekomen om te kijken wat dit voor gevolgen heeft voor onze vereniging. Tijdens de bestuursvergadering is, in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving, het volgende besloten:

• Op woensdagavond is de kantine voor horecadoeleinden gesloten.
  • Op woensdagavond wordt van 1900u tot 2000u theorieles gegeven. Hierbij is de bar gesloten. Hierdoor moeten wij voldoen aan de regels die gelden in het onderwijs. Dat wil zeggen: het dragen van een mondkapje tot je op de plek zit en anderhalve meter afstand houden. Deelnemers hoeven niet in het bezit te zijn van een coronatoegangsbewijs
  • Na afloop van de theorieles is er dus ook geen gelegenheid om te blijven hangen voor een hapje/drankje, de kantine wordt dan gesloten.
  • Op zondagen is de club gedurende de reguliere openingstijden geopend. Alle bezoekers dienen in het bezit te zijn van een geldig coranatoegangsbewijs.
  • De kleedkamers/douches blijven vooralsnog geopend. Hier dien je ook in het bezit te zijn van een geldig coranatoegangsbewijs. Hou er dus rekening mee dat er naar gevraagd wordt.
  • Vrijwilligers die bezig zijn met vrijwilligerswerk zijn ook buiten de vaste openingstijden welkom, voor zover zij daadwerkelijk bezig zijn met hun werkzaamheden als vrijwilliger (schoonmaak, onderhoud, etcetera). Gedurende hun werkzaamheden hoeven zij niet in het bezit te zijn van een coronatoegangsbewijs. Wel dienen zij zich aan de algemene maatregelen te houden.

Het bestuur van WSV Zegerplas