Einde van het seizoen: nog genoeg leuks op de kalender!

icon-analytics
Helaas is het alweer zover. De laatste training van het seizoen is afgelopen woensdag weer geweest. De avonden worden nu zo kort, dat het helaas niet meer lukt om in die tijd nog een les te geven. Gelukkig staat er nog genoeg op het programma voor de rest van dit jaar!

Op woensdag 26 oktober gaan we weer nachtsurfen! Nou ja, niet echt midden in de nacht natuurlijk. Dat is voor de meeste niet handig met werk en school. We gaan om half 8 het water op, in het donker dus! Omdat het donker is, zou het leuk zijn als jullie jezelf en je materiaal van lichtjes willen voorzien. Je kunt hier bijvoorbeeld breeklichtjes voor gebruiken, pas wel op met stroom!

Vanaf woensdag 2 november gaan we ook weer met de theorielessen beginnen. Dit zal ongeveer 6 weken duren en wordt afgesloten met een examen. Deze is nodig voor het halen van je CWO diploma. Meer informatie daarover kun je altijd vragen aan onze trainers.

Op zaterdag 12 november is het ook weer tijd voor het jaarlijkse eindfeest. Maar daar wisten jullie natuurlijk allemaal al van het eerdere bericht op de site.

Genoeg te doen dus nog de rest van het jaar. Ook komt er uiteraard weer een kerstgourmet en nieuwjaarsborrel, maar daarover later meer informatie. En niet te vergeten: er kan natuurlijk ook gewoon gesurft worden! Degenen met eigen materiaal en wat meer ervaring, kijken waarschijnlijk al reikhalzend uit naar de herfststormen die er toch echt een keer moeten gaan komen.