Kalender 2015

google-calendar-icon
Ook voor het komende seizoen is het weer gelukt een kalender samen te stellen. We hebben hierbij getracht de data van onze clubwedstrijden zoveel mogelijk vrij te houden van de dagen waarop de wedstrijden in de Holland Windsurfing serie worden gevaren. Ook is er rekening gehouden met evenementen als de Grote Prijs van Aalsmeer, The Mission en de The Realtrip. Hierbij moet wel gezegd worden dat hier nog geen definitieve data van bekent zijn, maar we hebben rekening gehouden met de meeste logische data gebaseerd op de afgelopen jaren.

Voor onze eigen vereniging heeft dit geleid tot de volgende kalender:
1 april: eerste training
5 april: clubwedstrijd 1
3 mei: clubwedstrijd 2 (2 uur van Alphen)
17 mei: dagcursus 1
31 mei: clubwedstrijd 3
8 juli: laatste training voor zomerstop
26 augustus: eerste training na zomerstop
30 augustus: dagcursus 2
11 oktober: clubwedstrijd 4
25 oktober: clubwedstrijd 5 (finale HWS)

Op zaterdag 6 juni is het de dag van de watersport. Er wordt nog bekeken hoe wij hier precies invulling aan gaan geven, maar zeer waarschijnlijk wordt er die dag een opstapdag georganiseerd. Hier krijgen geïnteresseerden de kans om eens een uurtje het windsurfen uit te proberen. Wanneer hier veel potentiële nieuwe leden uit voorkomen, is er in de agenda nog ruimte voor een extra dagcursus.

De einddatum van de trainingen staat nog niet in de agenda, omdat dit sterk afhankelijk van het weer in die periode. Gebruikelijk is dat dit een aantal weken voor het ingaan van de wintertijd (dit jaar op 24 oktober) is.

Updates:
De actuele kalender is altijd te raadplegen via de kalender link op de website. Wijzigingen in de kalender zullen niet in dit nieuwsbericht worden verwerkt. Hou om altijd up-to-date te blijven de website in de gaten of volg ons op twitter of facebook.

Voor degene die hun agenda digitaal bijhouden is het mogelijk deze direct toe te voegen. De kalender is, in iCal indeling, te vinden op: https://www.google.com/calendar/ical/wsvzegerplas.nl_im3on9tieilhbejse36q51tiq8%40group.calendar.google.com/public/basic.ics

Voor de google agenda gebruikers werkt dit op de volgende manier:
1. Open op je pc je agenda via calendar.google.com
2. Klik links op het pijltje naast 'Andere agenda's'
3. Klik op 'toevoegen via url'
4. Voeg daar bovenstaande link toe