2 uur van Alphen - 21 april 2024

Zondag 21 april 2024 is het weer tijd voor de 2 uur van Alphen, de 44e editie van dit mooie evenement. Zorg jij dat je het het rijtje met winnaars komt te staan?

Tijdens deze klassieker is het de bedoeling om zo veel mogelijk rondjes op de plas te varen in 2 uur tijd. Perfect voor de gevorderden om zich te bewijzen en voor de beginnende windsurfers om een doel te halen en te zien hoe de gevorderden het doen.

De wedstrijdcommissie verzorgt de skippersmeeting (uitleg van de wedstrijd) om 11:30 en het startsignaal gaat om 12:00. Dus zorg dat je voor de skippersmeeting alles al hebt klaar staan om het water op te gaan. 

Ondanks het stoppen van de Holland Windsurfing serie, is deze wedstrijd uiteraard nog toegankelijk voor iedereen die mee wilt doen. Voor niet-leden vragen wij een inschrijfgeld van 5 Euro per deelnemer. Voor leden van WSV Zegerplas is deelname gratis en geldt deze wedstrijd ook als clubwedstrijd.

Net als voorgaande jaren mogen wij themapark Archeon weer bedanken voor sponsoring van dit evenement. Er zullen weer een aantal toegangskaarten beschikbaar gesteld worden aan de deelnemers!