We gaan weer beginnen

Het was gevoelsmatig weer een lange winter, maar inmiddels is het weer zo ver. De klok is vooruit, de avonden worden langer en we kunnen weer het water op! 

Je vind de volledige kalender natuurlijk ook op de website, maar alvast dwat highlights voor begin van het seizoen:

Woensdag 3 april 2024: er zijn natuurlijk weinig mensen die de winter niet door surfen, maar voor die enkeling zal het extra fijn zijn dat we weer het water op gaan! Hou er rekening mee dat het water nog best koud is, dus een shorty aan omdat de zon schijnt is nog een beetje te optimistisch. Zoek je warmste pak uit (hopelijk heb je die niet drijfnat in je tas laten zitten de hele winter.....) en zorg dat je er bij bent! We gaan om 19:00 uur weer het water op.

Zaterdag 6 april 2024: het openingsfeest met als thema camping. DJ Frenk heeft beloofd er weer een knalfeest van te maken, dat wil je niet missen! De deuren gaan open om 8 uur. Hoe laat ze weer dicht gaan ligt aan jullie.

Zondag 21 april 2024: de eerste wedstrijd van het jaar en meteen de 2 uur van Alphen. Gelukkig zijn er voor deze klassieker nog wat weekenden en trainingen om de spieren er weer een beetje op voor te bereiden. De eerste (en laatste) start is om 12:00 uur.