21 december Kerstgourmet

gourmet

 

Zaterdag 21 december is het weer tijd om gezellig met z'n allen een hapje te eten en te drinken tijdens het kerstgourmet. Wij zullen ook dit jaar er weer zorgen dat de tafels mooi gedekt zijn en  dat er voldoende eten is. Inschrijven kan via de lijst op het prikbord of door een mailtje te sturen aan activiteiten@wsvzegerplas.nl

We starten zoals elk jaar weer met een lekker voorafje om de smaak er in te krijgen. Vervolgens gaan we door met het hoofdgerecht, het gourmetten/steengrillen. Achteraf hebben we nog een mooi buffet met zoetigheden, ijs en andere nagerechten en tot slot kunnen we lekker natafellen met een bakje koffie en een klein borreltje erbij.

Wat betreft kosten zullen we dezelfde prijzen aanhouden als vorige jaren, namelijk 15 Euro voor de (jong) volwassenen (tot 12 jaar) en 10 Euro voor kinderen jonger dan 12.

We proberen met ieders dieeet wensen rekening te houden, maar dat lukt natuurlijk alleen als we er vanaf weten. Heb je speciale wensen laat dit dan even weten bij je inschrijving.

We willen graag met eten beginnen om 18:30 uur. Het clubhuis is geopend vanaf 18:00 uur.

Omdat de organisatie best wat werk is kunnen we best wat helpende handen gebruiken voor zowel de voorbereiding (voornamelijk de week voorafgaand), tijdens het evenement en na afloop moet er ook weer opgeruimd worden. Heb je tijd en zin om te helpen hoort de activiteitencommissie dit ook graag. (via lijst in de hal, e-mail of natuurlijk persoonlijk!)