Dagcursus windsurfen 12 september

Zondag 12 september staat de laatste dagcursus geplanned voor dit seizoen. Heb je in de vakantie misschien een les windsurfen genomen en smaakt het naar meer, of heb je altijd al willen leren surfen dan is dit de mogelijkheid!

Tijdens de dagcursus wordt door ons instructeursteam de basis uitgelegd van het windsurfen. De termen, een klein stukje theorie en natuurlijk heel veel oefenen op 't water.

De kosten voor deze cursus zijn 120,- voor de hele dag. Je bent hierna ook aspirant lid van de vereniging. Dit houdt in dat je na de dagcursus een jaar lang mee mag doen met alle trainingen, wedstrijden, theorielessen en andere activiteiten van de vereniging. Dit jaar kun je ook nog 's al het materiaal gebruiken van de vereniging! Het enige wat je het eerste jaar dus nodig hebt is zwemkleding en een handdoek!

Wat praktische informatie

Om mee te doen aan de cursus dien je te kunnen zwemmen en minimaal 10 jaar oud te zijn.

De cursus zelf is op zondag 12 september, tussen 09:00 uur en 16:00 uur. Deze dag is geheel verzorgd dus inclusief lunch en drinken. Aanmelden kan per mail op info@wsvzegerplas.nl. We zouden hierbij graag de volgende informatie ontvangen:

  • naam
  • geboortedatum en geboorteplaats
  • adres
  • e-mailadres
  • telefoonnummer

Zowel de dagcursus als de trainingen zijn voor alle leeftijden. We hebben een leuke groep waarbij zowel de jeugd als senioren op eigen niveau mee kunnen doen.

Kleine sfeer impressie, zie ons filmpje 'Surf Kidz' en de verschillende verslagen van afgelopen dagcursussen.