Dagcursus windsurfen zondag 30 mei

Altijd al willen leren windsurfen? Zondag 27 mei is je kans! Die dag staat er een dagcursus windsurfen op het programma bij WSV Zegerplas. Tijdens de dagcursus leer je de basis beginselen van het windsurfen, die je daarna tijdens onze woensdagavondtrainingen verder kan oefenen.

Er zijn nog enkele plekken beschikbaar, dus schrijf je snel in! 

De dagcursus kost 120 Euro en men is dan voor de rest van het seizoen aspirant lid. Dit houdt in dat je elke woensdagavond mee mag trainen en hierbij ook gebruik mag maken van materiaal van de vereniging! Zo kan je het eerste seizoen zonder grote investering de basis van het windsurfen onder de knie krijgen.

Om mee te doen aan de cursus dient u te kunnen zwemmen en minimaal 10 jaar oud te zijn.

De cursus zelf is op zondag 30 mei, tussen 09:00 uur en 16:00 uur. Aanmelden kan per mail op info@wsvzegerplas.nl. We zouden hierbij graag de volgende informatie ontvangen:

  • naam
  • geboortedatum en geboorteplaats
  • adres
  • e-mailadres
  • telefoonnummer

We zorgen er tijdens de dagcursus voor dat alles volgens de geldende corona-richtlijnen zal verlopen. We houden de groepsgrootte beperkt en houden anderhalve meter afstand van elkaar. Tevens van belang is dat helaas de kleedruimten nog gesloten zijn. Het is dus handig om vast je zwemkleding aan te hebben. Omkleden kan of buiten of per beurt in een van onze opslagcontainers. 

Zie ook het verslag van een van de dagcursussen van vorig jaar.

Voor een sfeer impressie, zie ons filmpje "Surf Kidz":